LUT Kandidaatti Highway

LUT Kandidaatti Highway on yhden lukuvuoden kestävä ohjelma, jonka suorittaneet voivat hakea LUTn tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta avoimen yliopiston tekniikan tai kauppatieteiden väylän valintaperusteiden mukaisesti.

LUT Highway -opinnoilla ei ole lukuvuosi- tai kurssimaksuja ja ne suoritetaan täyspäiväisesti opiskellen Lappeenrannassa.

Tutustu LUT:n tekniikan ja kauppatieteiden koulutusohjelmiin.

Ilmoittautuminen

Ohjelmaan valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 100 opiskelijaa, 40 kauppatieteisiin ja 60 tekniikan koulutusohjelmiin. Ilmoittautumisaika alkaa 4.7.2018 ja päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään 10.8.2018 klo 15.00.

Tekniikan paikat ovat jo täyttyneet. Täytä ilmoittautumislomake tekniikan Highway -väyläohjelman varasijoille

Kauppatieteiden paikat ovat jo täyttyneet. Varasijoille kauppatieteisiin on jätetty jo 170 ilmoittautumista, mutta voit silti yhä ilmoittautua varasijalle. Täytä ilmoittautumislomake kauppatieteiden Highway -väyläohjelman varasijoille.

Varasijalistalle ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä 10.8.2018 jälkeen, mikäli he saavat Highway-paikan.

Orientaatioviikko 27.-31.8.2018 Lappeenrannassa

LUT Highway -ohjelmassa aloittavien opiskelijoiden orientaatioviikko on 27.-31. elokuuta samaan aikaan muiden LUTssa opintonsa aloittavien kanssa. Orientaatioviikolla tutustutaan tuutorin johdolla omaan koulutusohjelmaan ja muihin opiskelijoihin, tehdään opintosuunnitelma lukuvuoden opinnoista sekä ilmoittaudutaan kursseille. Opintojen sujuva käynnistyminen edellyttää orientaatioviikolle osallistumista. Opinnot käynnistyvät 3.9.2018 alkavalla viikolla.

Kauppatieteiden opiskelijat opiskevat lukuvuoden aikana kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon yleisopintoja ja kieliä. Tekniikan opiskelijat matematiikkaa, fysiikkaa ja muita koulutusohjelman kandidaatin tutkintoon kuuluvia opintoja. Jotta voi hakea LUTn tutkinto-opiskelijaksi on avoimen yliopiston väylän valintaperusteiden mukaiset opinnot suoritettava lukuvuoden 2018-19 aikana 31.5.2019 mennessä.

Hyvä tietää

LUT Highway -väyläohjelman opiskelija ei ole yliopiston tutkinto-opiskelija. Et siis saa opiskelijakorttia ja siihen liittyviä palveluita ja alennuksia käyttöösi. Et voi myöskään saada opintotukea tai opintolainaa opiskelun rahoittamiseksi.

Hakeminen LUT:n tutkinto-opiskelijaksi LUT Highway opintojen perusteella vuonna 2019 on mahdollista, kun olet suorittanut väyläopinnot valintaperusteiden mukaisesti 31.5.2019 mennessä: kauppatieteissä 60 opintopistettä keskiarvolla 3,2 ja tekniikassa 30 opintopistettä keskiarvolla 2.0 (arvosteluasteikko on 1-5) ja tutkinto-opiskelijan opinto-oikeus alkaa lukuvuodesta 2019-2020. Katso avoimen yliopiston tekniikan tai kauppatieteiden väylän valintaperusteet.

Lisätietoja

lut.highway@lut.fi